неделя, 11 април 2010 г.

ЩЕ МИ КРИТИКУВА ТОЙ (punch)




Киноикритици. Много им разбира главата. Както излезне някой филм и тези гледат да го засерат. Събират се група от птичи мозъци и започват да наблягат на незначителни детайли. Да ме прощават феновете, ама оня последният филм за Батман - Черният Рицар е глупав. Гледах го на кино и пак не ме грабна. На всичкото отгоре, онзи слабохарактерен тип Хийт Леджър, взе та умря преди края на снимките за филма. А онези евреи, решили да използват славата от предишния (Батман-Началото) и за да лапнат парите, взеха та пуснаха незавършения си филм. Един-два добри моменти в 3-часов филм не правят хит, както и една пичка харем не прави. Обаче ония решили, че ако пуснат филма, това ще бъде добър начин да почетат смъртта на онзи дечко. И след това получи оскар, нищо че не съществува вече. Че защо няма състезания по самоубиване. Който се самоубие най-красиво, печели 1 000 000 евро и секс кукла-хипопотам. Ще е хубаво и да се провежда в Америка, дето тая валута не върви.

Заради смъртта на Леджър, този филм се издигна много високо като рейтинг, а той нито показа роля (защото умря преди да си я изиграе), нито пък игра нещо кой знае колко сложно. По адрес на тази холивудска продукция, критики не се изсипаха. Критиците са сбирщина комплексирани и злобни девственяци. Още от малки са били игнорирани и са си били чикий самотни. Гнусни чикиджий. Не, че аз не съм чикиджия, но разликата е, че не съм злобар и лъскам на порно по интернет. Може би тяхната злоба идва от там, че са нямали интернет и са лъскали на картинки от списания или на някое ретро-порно с космати жени. Сума ти филми съсипват, защото всеки им слуша мнението.
Има един филм Пластърхед, дето ми беше много по-интересен, а си беше аматьорко кино. А коефициентът му е 3.6 от 10. За всичко се изисква старание и всеки прави каквото може. Наистина има и помий, в който не е влагано старание, както в музиката на Аnal Cunt, която звучи така, както би звучал сумалийски грайндкор. Не трябва да плюят където им падне. Ако аз кажа за нещо, че е боклук или за някой, който не си е изиграл ролята хубаво и че е тъп и бездарен актьор, най-вероятно ще ме съдят. Ама тези могат да си говорят каквото искат. Това им било работата и затова те могат, а ти не. Все едно да нямаш право да си смениш бушона вкъщи, защото не си електричар. Дразнят ме и трябва да умрат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар