четвъртък, 22 април 2010 г.

ДИСКРИМИНИРАЙ ТОВА!!!


Не може да няма дискриминаций. Всички били равни, всеки можело да прави това, което и другият. Защо тогава жените не ходят на работа, а мъжете да чистят вкъщи. Ние мъжете го можем това много добре. Пък оная да сече дърва примерно. Не можело, щото е жена. Еми тогава да не ми ги сравняват мъжете и жените, че били равни.
Тъпите евреи и расовата дискриминация забраниха. Ето ги сега американците, ядат бой от негри, съдят ги негри и онея не смеят да кажат нищо. Аз защо не мога да осъдя негър, ако ме нарече бял боклук. Трябва да си знаят мястото тия типове и да не се правят много на интересни, защото не мойте лайна са в телесен цвят.
Глух искал да ходи да работи, ама не може да си чуе будилника и решева, че друг му е виновен. Оня ден видях един тип да бие с колана си едно глухо дете и му викаше: Абе, ти защо не слушаш, твойта кожа!?
Само се е набутало и ей го е, яде бой.
Събираме помощи за слепи, нями, глухи, възпитаваме им кучета, щото те не могат. Ето, че има разграничения и някакъв вид дискриминация. Не казвам, че трябва да се държим с тях като с боклуци, амa колкото и да ви е неприятно, бъдете честни и си признайте, че не може да ги възприемете като нормални хора.
Ниските хора са способни да си направят стълба, обаче не могат да тичат докато са на нея.
Не искате да има дискриминаций? Тогава не ми забранявайте да си пуша цигари по улиците и да делите кръчмите на "пушачи" и "непушачи", както и кенефите на "мъжки" и "женски". Ако съм шефче някъде, няма да допусна служител на хероин. Макар и наркоман, бил човек. Е аз пък знам, че зависимите от хероина се вциганяват. А аз не обичам циганета, нито пък големи мангали, нахлузили клевери и от там им се подава гадната черна, напукана пета.
Защо по футболните срещи се обръща внимание на това, кои са гости и кои домакини? Нали сме равни. Обръща се внимание на това, защото има значение.

Не трябвало да има расова война, така ще изглеждаме по-цивилизовани. Минава един миризлив циганин и се спира до тебе, чака рейса с тебе и си смърди тихичко и люто. Идва рейсът, качвате се и вътре той продължава да ти смърди. Ти се държиш прилично и не му даваш съвети да се изкъпе, щото оня си харесва вонята и ще започне да ти прави проблеми. Слиза си той и рейсът продължава да смърди, а ти си доволен, че си се държал прилично и доиздишваш останалата воня, прийждаща на талази към чувствителните ти ноздри. След това слизаш и се налага да минеш за по-пряко през една циганска махала. Проблемът вече не е миризмата, а това, че ти се спретва един побой с камъни и лопати и ти взимат 20-те лева и облепения ти с тиксо GSM. Ти оцеляваш, ама не можеш да опишеш нападателите, щото си приличали и били много. Справедливостта не се проявава, а пък ако си умрял, няма да има и жалък опит дори да се потърси тази справедливост.За мен е редно да се изсели цялото гето. В случай, че няма къде да отидат, един напалм решава въпроса по много културен начин.

Не мислете, че онези в цвят negro (в превод - църно), дето предпочитат да им викат черньовци , не са същите. Един сляп, който не ги вижда и не можело да ги различи , се твърди, че нямало как да ги мрази. До колкото знам, за сметка на зрението, се развиват останалите сетива и един сляп би трябвало да надуши "черния мъж" и да си каже "разликата е ОЧЕВАДНА". Така е пич, не можеш да кажеш на черното - бяло. И каква е разликата дали ще ти викат черньо или църньо.

По статистика, блек пийпъл били по-издръжливи физически. Ами ето ви едно разпределение за мач. Белите играят, а черните гонят топката.

Разнищвачите на конспирации твърдят, че всички сме едно и дискриминаций не трябва да има. Когато решат да псуват по някой, а то не върви, щото е едно от това цяло, веднага казват за него, че е извънземен. По-добро обяснение от това, здраве му кажи. Гледах наскоро един български разнищвач по едно предаване на една проста женица, която щеше да има повече приятели в майспейс, ако беше порноактриса. Та той твърдеше, че Първанов и Бойко били извънземни.
Аз не ги уважавам и двамата (щото мразя дори и вас), но ги оправдавам. Не са извънземни. Бойко е ченге. Нормално е да е прост и властен. А Първанката избяга от Перник, ама Перник не избяга от него. Защо трябва да ги наричаме извънземни, при положение, че по-земни от тях няма. Макар и космически прост, съвсем нормално и земно е да си прост.

Ще кажете за мен "тоя пък какво си мисли? Че светът се върти около него ли?". Отговарям веднага. Светът не се върти около мен. Просто вие сте едно цяло, а аз се въртя около вас и ви описвам разликите помежду ви, които всъщност са самата реалност.

-Благодаря, че прочетохте този пост!
-Аа, няма защо.
-Ооо, има, има!

Няма коментари:

Публикуване на коментар