събота, 29 май 2010 г.

ИЗДЪРЖАХ! А СЕГА ...... МАМКА ВИ!

Издържах си шибания тест. Обявявам, че съм алкохолно независим. Първите дни беше лесно. На третия и четвъртия ми беше тъпо, щото това си ми е навик. После ми беше все тая дали ще пия или не.

Издържах горе- долу 189 часа без капка алкохол. Странното е, че оцелях, мамка му. Отнасях малко подигравки, но какво са те в сравнение с моите тонове критики и псувни, които сипя върху главите, в устите, в задниците и къде ли още не на хората. Имаше и друга позиция. На някои май им се издигнах в очите, други ме обикнаха може би, хаха, но пак е време да ме намразят. Лесно е да обичаш. Казваш си "бе може да е калпазан тоя, обаче е добро момче. Обичам го". Но да мразиш пък, хич не е лесно. Казваш "Много е хубаво това, обаче пак е говнарско" или "Момчето (момичето) е много свестен (свястна), но просто няма мозък". И това не е достатъчно. Трябва да обясниш защо този или онзи е мекотело, а за това трябва да имаш голям пасив от факти и аргументи, които да звучат доста убедително. Накрая пак ти казват, че не си прав. Кажи им "Мамка ви на вас и на плоския ви начин на мислене" и прекратявате спора на момента. Ако не го направите, ще трябва да скъсате доста от нервите си, защото пак оставате неразбрани.

Доста е готино като теглиш един сиктир. Показваш, че нямаш време за глупости и лицето срещу теб не заслужава вниманието ти повече. Прекрасно е да псуваш и плюеш по всичко свято и несвято. Прекрасно е да теглиш сиктири на всички. Чувстваш се освободен от всички предразсъдъци и започваш да създаваш гениални идеи без да ти влияят дразнители. Когато сте на ръба да кипнете, просто казвате "МАМКА ВИ!". Доста зарибяващ лаф. Усещам се, че вече ми е като паразитен изказ.

Не мога да измисля как да завърша този пост......

МАМКА ВИ!

2 коментара:

  1. Евалла за този пост. Хубаво е, че не си зависим от алкохола. Това означава, че ти е само социален навик, а не нездравословен тик.

    Много ме изкефи това, което каза за омразата. Наистина най-лесно е да обичаш всеки, защото тогава не поемаш никаква морална отговорност за избора си. Колкото и да не звучи тежкарско, мразенето също е морален избор, който се базира на моралните ти принципи - демек в главата си имаш написани от теб правила за това какво трябва да направи човек, че да ти падне в очите и да го намразиш.

    Простите хора са толерантни и нямат такива правила, и затова се оставят на лайнарите да ги тъпчат, както и не се намесват, когато лайнарите тъпчат такива като нас. Сиктир за толерантните, казвам аз. Мамка ви и от мене!

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси за коментара. Мега cool е. Това, което липсваше в този пост, ти го изрази с коментар.

    ОтговорИзтриване