вторник, 18 май 2010 г.

ЗА ЖАЛКИТЕ ХОРА МАЛКО



Много ме дразнят тийнейджърите с профили в сайтове за запознанства. Вулгарни малки пачаври, снимани по бельо и чакат някой чикиджия да им се лепне и да започне да си проси среща с тях. След това пачата се събира с няколко нейни малоумни приятелки да пият кафе (мислейки си, че това им помага да си придадат вид на голями и зряли хора) и започват да обсъждат белите си течения и чикиджийте, които са навързали чрез интернет. Набутват се в кафето, димят си с цигарите в наконтените мутри, дишат разни застояли газове, мислейки си, че някакъв вентилатор ги е разкарал, седят на неудобни масички и столчета. Обаче понеже столчетата са тапицирини, а масичката стъклена, си въобразяват, че се намират в някъв страшен лукс и говорят за секс. Изговарят си всички клюки и за да избегнат мълчанието, едната казва "чакай да напиша един sms тука на тоя, дето ти разправях за него". Гнусна и жалка история. Не знам колко от тях имат профили в подобни сайтове, но 90% от учениците се настаняват в разни скапани кафета и си придават вид на дами, а момчешката част - на мъже, въпреки че и те пият кафе. Какво по-мъжко има от това да си поръчаш една бира и вместо да им слушаш глупостите, да им теглиш една здрава майна. Те обаче пият кафенце и използват "модерен" жаргон (обръщайки се един към друг с "братле"), въобразявайки си, че това ги прави едновремено лоши момчета и хора с принципи, базирани на някакъв жалък морал. За капак на всичко и се загащват, мислейки си, че това е признак за спретнатост и че най-вероятно това ще им придаде втален вид на фона на неразвитата им гръдна мускулатура.

Тези сайтове трябва да са за разведени хора или дърти самотници, които нямат време да си търсят половинки и чрез обявата това да става по-лесно.
Бях си направил профил в подобен сайт. Представих се като жена и сложих снимка на неизвестна порно-актриса, която я праскат кучешката. По това време цифровите апарати не бяха по джоба на всеки и изглеждаше напълно нормално, когато казвах, че това е единствената моя снимка, която имам. Чикиджийте се връзваха. Докато дойде ред за редакцията на тази снимка, тя си отвися наяве близо 2 дни. Получавах съобщения от чикиджий и им уреждах срещи, на които не ходех. Вътрешно ми правеше кеф да им връзвам тенекии. После обмислях варианта, да ходя да ги гледам как кибичат и се унижават. "Вижте ме се, аз съм чикиджия и имам среща от вече час". Колкото повече висят, като толкова по-големи чикиджий се доказват. Обаче ми се стори тъпо. Мислех по едно време да ходя и да ги пребивам и да им взимам парите, обаче не съм престъпник, а това се води престъпление. Все пак всеки е чикиджия. А жалките хора не са виновни, че са тъпи.

Тези сайтове вече са отживелица, защото ги замества фейсбук (писах за него достатъчно, няма да се повтарям повече). Само ще добавя, че е предимно за чикиджий, щом замества онези жалки сайтове за запознанства.

Днес изпих една безалкохолна бира и един швепс. Струва ми се, че много добре се справям с теста, на който сам се подложих. Прибирайки се към нас, се чувствах по същия начин, по който се чувствам и когато съм на 4 бири. Разликата е никаква. Само дето ми беше гузно, че не ударих поне една бира, тъй като бях на рожден ден. Няма значение, че не познавах рожденика. Важното е, че не се обиди.

2 коментара:

  1. лол яка картинка, ти ли си я рисувал?

    Аз после останах за караокето. Пинги поръча някакви рап инструментали и почнаха да пеят с другия рападжия за секс с бащи. Диджеят се видя в чудо, но не се намеси. Към 12 си тръгнах, че ми дойде.

    ОтговорИзтриване
  2. Хаха, веселба е било. Аз я направих, ама къв зор беше да я измисля така, че да се виджда всичко както си трябва...

    ОтговорИзтриване