петък, 14 май 2010 г.

А ВИЕ КАКВИ СТЕ?



Съботата или неделята, не помня, се видяхме с другаря. Да попием, не по бизнес. Дойде и съседът му с още двама мейдънисти, War Craft геймъри(WC). За втората бира влзнахме в един магазин и видях една позната, с която не сме се виждали от мнооого години. Бачка в магазина и друго не разбрах. Преди това бяхме на една пейка пред блок, от който били мятали буркани. Както си пихме и се чу ПРАС. Като от буркан, ама не знам дали това беше. Чу се от майната си, а се съмнявам тия хора да мятат чак до Пловдив. Лафихме нещо и дойде един, не знам дали беше ненормален или лайнар, но се беше или надрусал или накъркал. Не се разбра какво си беше причинил, обаче изглеждаше надрусан и смърдеше на пиене. Та дойде този тип и поиска да го скрием. Направил нещо много голямо. Спрял интернета на половин България. Не знам дали беше метнал буркан и го е спрял или е сторил друга беля, но твърдеше, че е успял. Досаждаше много и се съобразихме със състоянието му, и не го набихме, а просто се преместихме.

Не знам кога се почна, но от близо месец, си казвам "днес няма да пия". Казвам си го и не пия. И така час, два, три, ала накрая идва разумът и ми казва "Пич, не мисли, че ще живееш 100 години. Животът е кратък и няма за кога да се пазиш. Съсипи си живота, преди той да те е съсипал". Ето днес обаче няма да пия. Просто не мога, а и няма с кой. Надявам се утре да не ме тръшнат някакви болести, непознати за медицината. А и да ги познава, аз няма да си променя мнението, че медицината е една от най-големите грешки на човечеството. Постоянно възкресява негодни хора и генът ни се разглезва и отслабваме като организъм.

В този блог май не съм писал нещо хубаво. Всеки пост изразява омраза към нещо или към някой. Един пич ми каза да не се наричам хейтър, а да ползвам българска дума. Например "мразец" или "мразльо". Но аз не мразя, а просто недоволствам от бастуни и отрепки, който осъзнато или неосъзнато правят глупости, а разни глупаци и тъпанари им се впечатляват мнго. Мразел съм бил всички. Еми нормално, щото всички сте такива. Сега обаче ще прочетете едно позитивно мое мнение към човек, който е анонимен и се надявам така да остане, и да продължи в същия дух. Прочетох за него във вестника. Откраднал едно цигане без причина, натъпкал го в чувал, не знам дали го е бил, но го метнал в една река и то се удавило. Почнах да ръкопляскам, щом прочетох това и се замолих наум, да вземат повече хора този пример, а държавата да възнаграждава подобни дела. Някои бастуни или отрепки от вас може да си кажат "как може, той е убил човек, значи не е наред с главата и не трябва да бъде на свобода". На тази мисъл обаче, ще си позволя да направя подробна редакция.
Първо - живеем в 21 век и вече трябва да сте разбрали, че това е далече от човек.
Второ - ако четете вестници и гледате новини, ще разберете, че човекът си е много наред с галвата, дори може да се сметне за деен родолюбец.
Трето - (изхожда от Първо и Второ) - този човек не е за затвора.

(Леле. Не съм защитавал така дори себе си в училище, когато закъснявах или не влизах в час.)

Проблемът ми е, че не мога да напиша нищо забавно. Но се замислете първо дали заслужавате да прочетете нещо забавно от мен, хаха.
Няма и какво толкова да ми се случи. Бачкам и толкоз. Видяхме с колегата едни бебета. Майките им ги извели на разходка пред блока. Едното момчнце като че ли се засили да бие една глава на другото, ала го целуна по устенцата. Педерастчета! Бебенца гейчета. На едното май му плешивееше фантанелката и колегата се зачуди, какво ли бъдеще те чака, ако си плешив педал още от бебе. Доста от вас трябва да се замислят какви са били като бебета.

1 коментар: