петък, 30 декември 2011 г.

ХАЙДЕ НА ПАЗАР!




И аз ходя да пазарувам също. Рестото тия дни ми се състои от пърлени стотинки. Явно хората бая са се охарчили по празниците и сега старателно си облизват монетките от баниците, и пазаруват с тях. И се оказва, че имам лиги в джоба, д'еба.

И не са толкова бедни, мамка им. Продължава нищо да не им пречи да образуват големи опашки пред касите. А това, което мразя повече от това да няма вода, когато съм махмурлия, е да се редя на тия опашки. И не е трудно да полудея. Просто трябва да се събудя пресъхнал махмурлия, да се окаже, че нямам вода, да отида в магазина да си купя такава и да се наредя на опашка...

Понякога имаш избор на коя опашка да се наредиш. Съветвам ви да не се редите зад някой с малко дете, двойка, която се е свряла в магазина, бабичка с карирана или плетена торба. Другото се преживява.
Не се редете зад родител с малко дете, защото лайнцето се надига и зяпа дали има нещо шарено, което да посочи и да препищи, че го иска. Тогава родителското лице вдига ръце от капризите на Говнилчо и решава да му изпълни тъпото желание. Обикновено Говнилчо мрънка за Зайо Байо, щото разбрал, че има играчка вътре. Но таткото или мамката започват да питат колко струва, кое е за момченце и всякакви такива излишни въпроси, с които се мотаят пред касата, а отзад опашката се трупа. Оказвате се в сандвич с хора, които си намислят въпроси, например да питат "абе, тоя кашкавал хубав ли е?". Естествено това е излишен въпрос, защото магазинерката няма как да е изяла кашкавалите. Това го правят тия с карираните торби и тия, дето се оглеждат пред касата. Видите ли някой да се оглежда, предредете го задължително. Ако ви направи забележка, веднага го ударете с нещо твърдо, дето е наоколо- палка салам, замръзена кайма... в магазин сте, не е като да нямате избор. Тази агресивна постъпка не е задължителна, но определено е полезна.

Двойка в магазина. Щом и двамата са вътре, вместо другият да изчака навън, значи не са влезнали само за едни цигари и ще има багаж за двама. Отвратителни са, когато се съветват какво да си купят:

- Да си вземем ли едно такова?
- Ми не знам, ако искаш вземи.
- Или па едно онакова....? Май ще е по-добре, а?

Вземете си от всичко, колкото искате, а аз все ще измисля начин как да ви навра всичко в задниците.
Друг вариант, е оная пуйка да иска да изкупи магазина и е взела оня за носач. В такива случаи ви идва да му кажете:

- Ей! Прост гъз такъв......- толкова мисли ви минават през главата, че да му докажете, че е прост гъз, че не можете да изречте нищо смислено и накрая изплювате едно- да ви е*а майката да ви е*а.

Накрая излизате виновни, щото се напсували гълбчетата без причина едва ли не. Има и други причини да се опартосат и двамата в магазина, но това не е от значение. Ако сте зад тях, ще си отвисите.

За бабите с плетените торби е ясно. Те са там да изкупят всичко, дето е на най-ниска цена и започва едно препитване за това и онова колко струват. Няма значение колко й се яде салам, но ще купи най-боядисаните Камчия или Турист. Знаем, че пенсийте са им ниски и не си губят жълтите стотинки. Те се събират в плик и това е кесията за пазар всъщност. Накрая бабата е напазарувала от всичко и от плетената торба вади още една карирана, тропва кесийката на касата и започва голямото броене. Еййй, пред самозастрелване съм тогава. Не за друго, ама не стига, че се подпичкосват, а и са некви баси бавните баби. И това е нормално. Надрусали са се със всякакви хапчета и са оправдани за флегмотията си.

Зад който и да се наредите, сте прецакани. Но мога да дам акъл малко. Лично аз подбирам да се наредя зад някоя курва. Тя е вътре за цигари или дъвки. И наркоманите са с малки покупки. Също така се оглеждам за място зад човек, дето стиска пари. Приготвил е точна сума и пазарува бързо. Ако сте достатъчно нагли, може да използвате този метод и хората да ви отстъпват мястото пред себе си, като види, че сте с точно приготвени пари:

- Мини пред мен, младеж, че аз имам много за пазаруване.

Докато чакате на опашката, сигурно си мислите големи глупости. Лично аз последния път се замислих над това, че напоследък май съм станал човек на крайностите. Щото като се прибера и напоследък гледам анимаций. Като малкките дечица. После пък гледам порно, ама много. Като големите хора.
И постоянно м исе иска да напсувам някой. Ама много ме дразнят смотани батенца, дето приемат псувните навътре. Майка ви долна, псувнята е фигура на речта. Да не мислите, че съм се засилил да ви е*а майката. По-скоро ще се наредя на някоя опашка и ще си платя тока.

Няма коментари:

Публикуване на коментар