събота, 7 януари 2012 г.

КАК ПОСРЕЩНАХ НОВАТА ЛАЙ**НА ГОДИНА
Е така. С литър водка. Зле ли ми е било... Споделях с другари, ама преди тва видях сметката на 2 литра вино. После водката... свърши, мамка й. Някви останали бири подкарах. Всички заспаха по едно време, пиенето свърши, та към 7:30 и аз се търкулнах. Станах към 10-11 и имаше отворен магазин изненадващо. Пак бири се развъртяха, бе много добре посрещнах. После си включих телефона и целият ми патос си замина нанякъде. Случвало ли ви се е тъкмо да започнете да свиквате без някой, дето искате да забравите, че някога сте виждали на улицата дори и хоп- пръква се ненадейно? Чрез смс на всичкото отгоре. Тия работи трябва да ги забранят. Понеже никой не би си направил труда да купи картичка и да ви я прати, ней-лесно му е лежейки да посегне към gsm-a си, драсва ви един смс и всичко е готово, номерът е отбит. И аз го правя и точно затова тая работа трябва да се забрани със закон. Толкова малоумни закони има, че какво им пречи да измислят такъв.

Например друг малоумен закон е, че не трябва да блъскаш пешеходци с автомобил. Има пешеходни пътеки, подлези, светофари, а някой нахалник е решил да мине по-мързеливата и изкача, дето му падне. Според мен шофьорът е длъжен да го сгази, иначе тоя няма да си вземе никаква поука. "Ще мина от тука, че не ми се ходи до пешеходната пътека, после е там пред оня вход ще напиша смс..."

Ако не ви се струва редно да газите пешеходци, нека тогава общината се погрижи да сложи предупредителни знаци с патици, коне, кози, овце и други глупави животни. Така карачите ще се оглеждат за такива неща или поне за хора с подобен акъл. Стига, бе! Виждал съм кучета да пресичат на светофар. Вие по-прости ли сте от тях?

Та все тая. Дано сте посрещнали новата година добре, щото сигурно ще е по-вмирисана от предишната. Вижте ме аз как я посрещам със шише и изглеждам могъщ, да му се не види. После я започнах с тъпо настроение. На 02.01.12 така ми се пиеше бира, ала като пиех и ми се отпиваше. Обикновено става обратното. Въобще до нищо не ми е...

Важното е, че съм много културен и възпитан- онанирам по халат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар