петък, 27 януари 2012 г.

СЛЕД КАТО ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА, ЩЕ СИ УДАРЯ ЕДНА МИСТРИЯ

Отиваме снощи в тайната квартира на Гестапо и после да правим рокенроу. Вътре са Рунти, една девойка и Театърчето. Не му викам така, щото много разбира от театри, а щото сере на културата. Ама буквално.
Та седи театърчето в едно издълбано за горили гнездо в дивана и е горд, че той го е "построил". Историята на този строеж, сътворен чрез разруха, е следната:

Напило се Театърчето и намерил едно слонче и му рекъл:
- Да ти е*а майката! - и повел майка му към квартирата на Гестапо. Той голем, тя дебела и като се напънали....
избушили мебелта.

Разперил си той ръцете, сочи към себе си и крещи "Могъществооо!!!". Не съм му светил, ама според мен могъществото тука е в килата, не в делата. Както се хвали, че е разрушител и се появи замисляне, какво ли ще се стане, ако случи на крехка девойка...

Аз ще ви кажа кво ще стане. Ще я прекърши и ще трябва да я лежи после. Та там ще му заклещят грамадната кратуна в панделката между решетката и ще му се изредят манговците. Ще вика той за автокрадци и фалшификатори на бандероли, ама те са за по-апетитни ануси.

По едно време дойдоха бандитите, направихме бандата и скалъпихме вулгарния си рокенроу. После се оказе, че ще ходим на концерт и отидохме. Вътре само хомота. И мъжки и женски. Само петия джендър не зърнах, дето в Индонезия наричат бису. Там ковах бира и преглъщах с водка. Дойде време и за изливане на урина. Отидохме с Терминатора и един тип влезе с нас. Той не бе хомо, но попита:

- И вие ли сте нормални?

Значи този въпрос в тази обстановка е много подвеждащ. Разбра се, че от трима ни никой не е хомо. Както и да е, хомотата са весели.

Почна да се свири един як кръстак (за него бяхме отишли). Поиграхме малко пого със женски хомота. Метат се цици налево-надесно... Шоу.

Стана никое време и си тръгнахме. Отидохме да лочаме в друго заведение. Там нищо интересно не се случи, само си се донапихме.
Като цяло се влюбих на два пъти, ала сигурно е от пиенето, пък и не ми е до такива глупости.
Прибрах се, наядох се, заспах и сутринта едвам станах. А защо? Нали съм пияч....?
Преди малко разбрах защо. Открих в джоба на якето си патронче Black Ram. Вътре има един пръст поркане. Майчицеее, аз такова и за пари не кусвам, ала снощи се е случило. Въобще не помня да съм купувал такова нещо. Преди малко Рунти сподели, че било негово. Ти, свиньо говнена.... още оригам на парфюмиран компот.

ПС: Вече мога да кажа:
- Патронче Black Ram... имаШЕ един пръст в него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар