вторник, 20 декември 2011 г.

ЕРОТИКА И ПОРНО

Празници, циркове, лудница. Толкова ми е занемарено, че ми е все тая. Не че преди не ми е било така по това време, ама сега пък 'ептен. Едно клатикурско ми е такова. Като ме видите, че си барам оная работа, да знаете, че ми е все тая от коя страна ви е китката и дали ме гледате.
Клатикурско си е точната дума и от друга гледна точка, тъй като съм залегнал над порняка. Трябва да се спра поне малко обаче. Помислих си, че порнографската производителност е спаднала, ала не е така. Спаднала ми е оная работа по-скоро, хаха. Хората си се шибат и снимат със същото темпо, а аз съм съсредоточил изцяло вниманието си през свободното време в техните материали и ми е едно клатикурско такова. Ако продължавам така, създаването на "филми за възрастни" не ще ми навакса. Та и до съд може да се стигне.

Не знам защо им викат "филми за възрастни".По-правилно ще е според мен- "Филми За Остаряващи". От малък съм зрител на такива материали и остарявам с тях в момента, а дядо ми не гледа такива. Най-чудно е, защо голяма част от жените са доста възмутени от порно индустрията. Няква там ляга, ближе пишки, унижава се, татрузят я и тн. Все едно пък малко съм ви е*ал, та не знам, че сте способни на същите мърсотии. Естествено не бих подкрепил интимната си партньорка да разкрива публично сескуалните си способности по такъв или какъвто и да е друг начин. Сега това не ми е проблем, така че не ме интересува коя с кво се занимава и прави.

Идеята ми е, че не може да смятат гледането на порно за отвратително, тъй като тези жени гледат постоянно такова дори с родителите си. Но на тези филми им викат "романтика", а хардкор версията му е "еротика". Те не си го признават обаче. В тия жанрове никъде не е спомената думата "порно" и за тях това е перфектното оправдание, че не гледат "мръсни" филми. А не стига, че са мръсни, са и гнусни. Гнусно е, когато мъжът се държи като кутре и раздава езици, смешно е, когато се клати бавно и забелва очи. Все едно плиска чорбата през цялото време. Гнусни са и ретро космите в смотаните класики.

После дамата твърди, че не се бара. Разбирам. И аз не бих. Но изкача друг проблем. Обявяват онанизма за грах, развратничество.... направо си го демонизират. Прекаляват, мамка им. А замисляли ли сте се, след като това е ежедневното им кино, какви ги сънуват и фантазират...? После наричат мъжете извратени. Това прескача дори вишите форми на наглостта.

Но това не е краят. След всичко това, аргументите им, оборващи моята позиция, се изпаряват и изтропват нахакано и убедително, но все пак някак несигурно: "Тва в еротиката е по-хубаво, порното е грубо. Бавният секс е по-хубав и приятен". Ако си стиснат на вулгаризми, оставаш безмълвен. Но, ако не си поплюваш (като мен, хехе), можеш да изтърсиш:

- Все едно малко съм ви е*ал, та не знам как ви е по-добре. Сиктир!

Та все пак наистина съм решил да се огранича в самозадоволителните си акций, че снощи чак сънувах некви неща, свързани с това. Ще режизирам, та даже и съм главно жури в кастинга за актриси в burning angel. Тръгнал съм да им избирам актриси за povpunx. Та реших да се поспра, че сега сутринта....:

В порно филмче с поглед соча,
той е празен, но се мъча да го точа.
Само вожата остана,
д'еба вас и ваща мама.

Няма коментари:

Публикуване на коментар