вторник, 22 ноември 2011 г.

КВИ СТЕ ВИЕ, БЕ!Бе, в събота май беше. Хвърчат като изоглавени. Кой знае кво обгазяват. Предишния път, като имаше такава авиационна активност и после плъзна няква грипна епидемия. Точно в последния студен ден се разхвърчаха тия, на другия се затопли и вирусът се задейства. По някакви коментари четох всякакви работи "Убийци!", "Умрете!" и тн, хаха. Та слуховете бяха, че ни опръскали с грип от свиня. Мен не ме хвана де, ама аз съм кораво копеле. Що съм корав ли? Ми няма нужда пак да споменавам колко пия...

Та в онези графи се изтатрузи един коментар (няма да е дословен, но гласеше нещо от сорта)- "Вие откачени ли сте, бе! Никъв грип не е тва. Аз имам приятел пилот"- е и аз познавам един полицай... и кво? "Ше ме удариш ли", хах. Та приятелят пилот казал на всезнайкото "Отровите, дето се пръскат от небето са безцветни. Тия не са." Пръскало се не да се тровел народът, а някви простотии там за обезпаразитяване и не знам си кво на некви си посеви. Демек неква селскостопанска дейност. Ква ти селскостопанска дейност в София, бе. Калун! Пък и да приемем, че са безцветни тия газове. За чий хуй се мотаят толкова изверги из небесата?

Другарят пък се добрал до информация от диспечер оня ден, като пак се разхвърчаха тия. Та споменали му "Не знам кво правят тия, на нас никой не ни казва нищо". Бе "некви хора влизат, излизат тука....."

То е ясно, че все ще ни изтровят по някъв начин. Ала не може ли да не е толкова явно, хаха? Например да сложат нещо в бирата. Или във водката. Мен много бързо ще ме гътнат. Тия дето не употребяват, ще си се гътнат и без нищо. Досега живеят благодарение на моите изпарения. А като ме няма? Пръдни ше душите! Метан ще ви тръшне.
Сега ще се появят и разни такива, дето ще кажат "Е,то в пиенето няма нужда, то си е достатъчно отровно". Отровна ти е домошарката с патоците и метилите, дето си наблъскал там! Не може пиенето да съществува от векове и на никой да не му пречи. В приказките най-големият юнак пие направо от бадъна. Яде колкто цяло село и пие колкто цяло село. Затова и е як колкото цяло село. Как ще погуби ламя, ядяща девственици, ако не жулне едни мех? Откъде кураж? Вие не сте толкова безстрашни. Никой не е.

Но има надежда за мен. Следователно има и за тия, дето ми живеят от изпаренията. квото и да сложат в пиенето, минавам на водка. Там шибаните ви мутирали бактерий не биха оцеляли. И в моя организъм няма да оцелеят. Толкова отровна среда съм им подготвил, че ще си кажат "абе я пак да си ходим на самолетите там".

Веднъж забелязах, че имам кърлеж. Не съм лекар, ама и не ми се занимава с такива за тази дреболия. Та реших да го махам. Е оказа се, че и аз не съм безгрешен. Скъсах го. Главата му остана в мен, обаче си направих един малък алкохолен маратон за около седмица и ето ме, до днес съм здрав. Та реших, че може би само куршум ме лови мене. А вас и с кюския мога да ви оправя. Аре, стига съм писал. Метан да ви тръшне, пилотчета прости! Направиха небето на гъз, та от цялто небе само Венера мернах. И луната се виждаше де. Тъпите американци още не са написали Coca-Cola на нея. Че и тва го мислеха по едно време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар