събота, 1 октомври 2011 г.

ИЗ МОЗЪКЪТ МИ ЛЕКО......

Не пиша от много време. Ама то остана ли и какво да пиша. Има ли смисъл да се повтарям кой бил повърхностен, кой еди какъв си... Ами то никой не попива. Не че го правя, щото си мисля, че ще променя света или на някой ще му дойде акълът, който не е идвал въобще. Казано е, че лайно и акъл не се чакат. Няма ли лайно- вдигай гащите и си заминавай. Същото е и с акъла. Напъва Дрисльо Посерков да зубри и вземе, че стане президент. "Тоя много е учил, много ще направи!". И моят комп много помни, но няма мозък да ми пише блоговете.

Компът ми е тъп. И не за друго, ами защото има непоносимост към пиенето. Бас ловя, че ще издаде багажът, ако му лисна едно шише водка. Ще кажете "баси глупака е тоя, много ясно, че ще издаде багажа, нали това е машина". Това ми е ясно, тъп! Ала правя сравнение с непоркащите и машините. Интересува ви това, ала ви интересува и онова. Вие много се интересувате, четете, гледате образователни пограми и попивате информация, която не можете да преработите и затова вадите някакъв извод, който няма нищо общо с това и онова. Ако научкате нещо случайно, аз съм сигурен, чв сте го прочели някъде, написано от някой си Дришньовски, а вашето мнение не присъства, щото липсва. Язък за интереса. Тук вината не е само в отричането на пиенето, ами и в глупавата учебна система, която кара малките поколения да повтарят това, което са научили и ако изкаже собствено мнение, оценката му се намалява, щото господин АНАЛ-изатор не го е написал в анализа си.

Другата простотия, закоято обвинявам учебната система е един предмет, наречен история или родинознание, викайте му както щете. Първо ни учат там за Траян, Проспан и не знам си ти какви, как турчулята дошли и почнали да ни бият, ебат, бесят.... После се оказало, че това падане под турско робство било там заради някакви си родни предателства. Че нямало чак толкова бой, смърт и другите там неща, колкото онзи педофил с белия мустак писал. Та става едно объркване. Някой чел еди какво си, друг учил еди що си, стават едни разногласия, които се превръщат е перфектна причина двамата родолюбци да започнат да се налагат пияни през масата (това пиянство не е от умните).

Даже по музика ни учат на песнички "с крака ще им строшим главата, свободни да се назовем" и т.н. После не бъдете расисти, националисти. Майната ви! Ще бъда какъвто си искам. От това "не бъдете такива, не бъдете онакива, не бъдете никой", се стигна дотам, че народът сам да се опитва да оправи циганията, дето не знам си колко Дрисльо-Посерковци позволиха да стане. "Не! Европейският съюз казал да ги интегрираме". Ами да си ги интегрира той, струпайте им ги там, квото е негодно в центъра и кажете "На! Интегрирайте си колкото искате, има много". Тя и интегриращата система ви е една.... само да се изпикае човек отгоре.

То тоя с екзотичния тен го знем, че няма и да пръдне, ако няма келепир, та затова рови в боклука. Ама закакво карате пенсионерите да правят същото?

"Ние тоя не можем да го осъдим, щото няма документи за самоличност". Тогава, драги Дрисльо-Посерковци, го хващате тоя, подлагате го на кастрация и го маркирате със синя обичка. Ако е голям злосторник и не може да си го кротнете, се използва кетамин и после следват груби действия с една лопата, дето не искам да ги споменавам. Та значи аз да си извадя паспорт, че да може да кажете "Аре да го ебем тоя, знаем го и къде живее". Много хуйове трябва да изядете заради това само, защото сте си го помислили.

Та ще кажа, че тези думи изглеждат ксенофобски, ала това е зараи представителите, дето постоянно създават някакви неудобни ситуаций.
Пък и закакво да се обяснявам? Да обвиниш някой в расизъм е равносилно на това, да осъдиш някой, че е роден по-препечен.

Аз такива не ги мразя, просто имам алергия. Без майтап. Изривам се наистина. Имам алергия и от много други неща в тая пародия на държава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар