неделя, 24 април 2011 г.

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ

Тия три дни забравете за "Здравей, брато", "Как е, бате", "Йо, мен" и всякакви такива. Сега е:
- Христос воскресе!
- Воистина е! И Джипов ми го рече.
- На мен един поп ми каза снощи.
- Е яж ми перпециума, аз го разбрах от папата по телевизията.

Аз пък наистина много обичам яйца. Дори съм склонен да стана вярващ заради яйцата, ала ми казаха, че били вредни в огромни количества и реших да си го спестя. Безумие е постоянно да го раждаме, погребваме и воскресяваме всяка година тоя манго. Та вие най-вероятно не сте се замисляли над факта, че библията е написана заради евреите. Нейната цел е, те да се сещет да чукат И жените си отвреме-навреме.

Позволявате си вино и хлебец. Плътта и кръвта на Исус. Шибани канибалски вапмпири! И после ми се правят на смирени. И са голямата работа с тоя хляб. Аз поне ям пържола, когато си мисля, че ям Исус. Само си го мисля, защото ме мамят в магазина. Отивам там и си купувам Св. Бут. После се оказва, че това не е свети Бут, а свински баджак. Никъде не предлагат Исус.
Ако става дума за мънечичество, трябва всички христоверници да са такива. Обаче календарът не може да ги помести толкова имена. Мъка си е според мен. Тия пости преди празници. Че тия кога ядат нормална храна? По празници! А що всеки ден не ви е празник и не наблягате на котлетите и поркането?

- Бе много съм си доволен от сърмите и бобеца аз. Тва си е храна бижу! Ще постя.

Нищо лично, ама около теб не може да се диша. Набивай оризови кифтаци, опаковани във вмирисана кисела зелка. Прибави и към боба си лук, да се получи сълзотворен газ (Бени Хил). И не желая да ми се обяснява колко полезна храна било това. Прекалено много трева ядете, че да давате мнение по такива въпроси.
Ето ви един случай от архивите, компилирани под наслов "Най-нелепите смърти":

"Ужасна диета и липса на проветрение станала причина за смъртта на човек, задушен от собствените си газове. Аутопсията паказала наличие на голямо количество метан в организма му. Той се хранил само с боб, зеле и още няколко продукта. Той умрял в съня си, тъй като всички врати и прозорци били затворени. Трима спасители, дишали от въздуха в стаята, се разболели, а един постъпил в болница."
Позволих си и да направя колаж на хронологията на вашата деволюция.


Замислете се все пак и кой вреди повече на животните. Този, който ги яде или този, който ги подяжда?
Не, нищо против нито празниците, нито веганите. Много ме кефят даже. Има постоянно мръвка, а на мен тук ми е едно спокойно.....
Улисан в мързела си, ме мързи да се изпикая и изхвърля пепелника дори. Ще ви го сторя върху деволюцията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар