петък, 11 юни 2010 г.

ПЪРВОТО ЮНСКО ПАРТИ

Сряда. Ходих на работа, обаче се оказа, че няма да се бачка. Във вторник бачках с педерастки материали, които в срядата не бяха готови за финална обработка. Мина ми през акъла "да се почна ли от сутринта?" (Пояснение: да намеря ли с кой да вкарам една бира в 10 сутринта?). Прохладната сутрин и приятното слънце ми казваха: "Не знаехме, че си човек, който се колебае за подобни решения. Виж ни, почувствай ни и погледни в указателя си за някой приятел". Точно това и сторих. Всички спят. Рунти сподели "айде да ходим на чалга концерт довечера за гаврата и да се смеем на паляците". Ааа не, предпочитам да онанирам в нас. Казах си "мамка му, ще се прибера, ще тъпея, може и да блогна нещо, ще позяпам порно, ще хапна, ще дремна и няма да се занимавам с никой". Самозалъгвах се общо взето. Обаче се прибрах и наистина гледах порно. Намерих 3D семпълче, нахлупих очилата, но не беше яко и си останах на стандартните POV и ass cumshots. Замислих се, че ако галерията POV трябва да се преведе на български, отново ще е ПОВ - През Погледа Ви. Хапнах и тъкмо реших да дремна, и получих ненадейно включване от Спаркса: "Шизо, аре да пием". Ами айде. Денят започна.

Закъснях за срещата с 4 минути, но това е простено. Заседнахме и гръмнах 4 бири от онея, дето са бутилирани в алкохолишки дози по 330ml. Замъкнахме се към Младост да свършим една работа. Не за наркотици или нещо подобно, просто Спраца трябваше да взима някакви работи за баба си от поликлиниката. На връщане се видяхме с един негов приятел. Той беше с кола и отказа да пие, но се присъеднини за малко. Дойдоха още познати, които се подготвяха с бира и уиски за някакво събитие. Със Спрац джаснахме по една бира и отидохме към Рунти, който се беше паркирал в една кръчма до Славейков. Влизаме и гледаме Рунти на една маса с 4 моми. Човек ще си каже, че е голям можач, но той просто така си ги събира и само плакне очички според мен. Защото накрая се оплаква, че работата е капо. А и вече е обвързан, така че просто ги трупа за имидж най-вероятно. Ако не беше така брадясал и не го познавах, щях да помисля, че е гейчето в женската компания.

Та там шибнах 1 бира или 2, не помня, но си бяха нормални дози. Разкарахме се и за щастие се реши да не ходим на малоумния концерт, а просто да вземем водка и да пием на театъра. Мрънках като путка "ама айде да я пийнем и да си ходим". Е да, ама с такива гърла това шише умря бързо. Мернахме Елмо. С този човек се зная, но никога не съм пил с него. Сега ми се отдаде възможност. Полска вечер се оказа. Пих полска водка, а после пих с поляк. Идваха хора, заминаваха си. Накрая останехме аз, Рунти, братовчедка му, Елмо и една от момите, дето беше в кръчмата. Завлякохме се в едно рокенроу заведение. Не знам защо решихме, че ще пускат дед метъл, хаха. Аз пак примрънках "пия една бира и се махам, че трябва да ставам в 6:30 за бачкане, а сега е един". Рунти рече : "Дааа, бе, пиеме по една бира и си тръгваме". Е да, ама изпих 4 и после помогнах на братовчедка му да си допие нейната. Да ти дере мачка патката, Рунти, хаха. Прибрах се към 3 и нещо. Позяпах малко телевизия. Даваха предаването "Страх". Епизодът беше само със жени. Трябваше да плуват нещо. Погледах ги по бански и си казах "бе щом няма ебане в цялата работа, тия голотий не ме привличат.", изгасих телевизора и заспах някъде към 3:30.

След 3 часа станах за работа, направих си ритуала за бързо изтрезняване и потеглих. Бачкахме до към 4, пихме по 2 бири с колегата и шефа и си тръгнахме. Прибрах се, ядох, къпах се, измих майора и нахитрех, хаха.

Днес имах планове за някаква унищожителна вечер. Другарят все ме вика по разни купони, а аз не мога да отида, щото бачкам. А днес и следващите 2 дни почивам и никой не звънна да се накъркаме. Събудих се към 7 сутринта, търкалях се до 11, станах, гледах порно, изгледах един филм, хапвайки и ми дотъпя нещо и поспах. Събудих се в 18:30 и ми отиде деня. И днес денят е капо, както и вечерта.

Утре пак ще мога да се напия здравата, но проблемът е, че май няма с кой. Ако някой държи да си взимам лекарствата редовно, нека ме покани на едно алкохолно лечение. Нещо напоследък пия само бира и една домашна попска ракия. Имам и една габровска домошарка, но я пазя за дни когато има избори. Или за повод. Като изключим оная водка в сряда срещу четвъртък..... знаете ли от колко време не съм пил водка?
Ако утре има all night true street party, първото шише е от мен. Вече знам къде се продава Astoria близо до театъра.
Ама не мислете, че ви се моля. Мога да се напия и сам на пук. Имам бая ракия тука, а магазинът ми е на 5 крачки.
Айде сиктир!

Няма коментари:

Публикуване на коментар