събота, 22 януари 2011 г.

ГДБОП, ВИЕ ДУХАТЕ ЛИ НА НЯКОЙ?

Влизам днес в един торент сайт да си дръпна нещо развлекателно за гледане, а сайтът не работи. Възнамерявах да си строша компютъра или нещо такова, но той не е виновен и се отказах от тази безразсъдна идея.

Отрепките от ГДБОП решили да правят удари като излавят торент сайтове. Имат си предостатъчно работа, но не могат да се справят с нея. Всеясно е, че организираната престъпност тук се свежда до договаряне на престъпниците с полицията. Например мутра иска да гръмне мутра и се договарят с ченгетата да отцепят района, че да няма други пострадали освен жертвата. Мутра Х е решил да види сметката на Мутра У, Мутра У знае, че ще му видят сметката и само си чака края. Полицията знае, че Мутра Х ще пръсне главата на Мутра У и не се намесва, а просто отцепва района и лишава случая от допълнителни жертви и свидетели. Това е организираната престъпност тук и всички вие го знаете.

Ако решите да гърмите някой, няма да ви заловят. Вие не сте в системата и никой от подземните и надземните светове не очаква от вас престъпно деяние. После ченгетата ще заловят някой превъртял наркоман, или някой с престъпна визия и ще кажат "Ей го на. Той дори си призна". Мен би ме било срам от такова поведение, но за тия всичко това си е една игра и просто спазват правила, наложени от тях самите. Доста тъпо е замислена цялата система, нали?

Тия минетчии (ГДБОП) участват в тази игра безучастно, понеже са слабаци и престъпността ги е надвила. Юрнали се те да разрешават случаи, в които знаят, че няма кой да им пръсне главата, което си е голяма загуба, защото тази глава умее да крепи шапка.

Един от тези случаи се състоя снощи. Спрели торент сайтовете. Изненадали, ударили, решили проблема, похвалили ги. Затрупваха ни открай време с реклами "ПИРАТСВОТО ОГРАБВА". Ами не, не ограбва. То е нещо като Робин Худ. Ухапал го комар Брад Пит, че някой е гледал Бандата на Оушън от интернет. А там не са само Холивудските бози. Има и образователни материали. Вие кастрирате умственото развитие на народа.

С музиката е същата работа. Всеки трети или четвърти участва в проект или група и прави музика. Благодарение на безплатните торенти, той добива популярност и взема участие на сцена, от което печели пари. Но има хора, които не мислят така.Нека ви дам за пример едно лайно, наречено Графа. Издал някакъв албум с плоските си песнички и очаква да се нагълта с пари. Някакви балъци се подлъгали и му дръпнали албума. След това той разкрива огромната си болка, как може продажбите да са му по-малко от пътите, в които балъците му свалили музикалната порноГРАФия от интернет. А той май не си дава сметка, че може би голяма част от тези потребители са търсили филм с граф Дракула да речем и погрешка са се натъкнали на смешното му "творчество".

Вие сте едни прости същества, повлияни от американския начин на възпитание, да си държат народа прост. Вие помагате на престъпността да се организира, а после играете театър, че се борите с това. Вие сте жалки. Умрете! Отидете в копютърния ад и дано там се задавите с някоя мишка и да пукнете пак.

Като заключение нека предложа една идея. Вече доказах, че ГДБОП (Главна Дирекция за Борба с Организираната Престъпност) не заслужават да носят това име, тъй като не могат да се справят с проблеми, които наистина пречат на народа, изхранващ тази затънала държава.
Идеята ми е следната...
Защо не се кръстите КУР (Крадци на Умствения Растеж) или ЗАДНИК (Затриване на Активности Допринасящи Нарастване на Интелектуалната Култура)? Смятам, че второто страшно ви отива, защото първото го заслужава някой, който е поне малко мъж.

Послепис:
9:51 Оправиха тракерите, но ако някой очаква да се извиня, нека знае, че това няма да стане. Нито съм написал нещо невярно, нито нещо обидно, нито пък нещо за което съжалявам. Дори ги мисля за по-жалки, защото ЗАДНИК не си признаха деянието, а си измислиха някаква история. Не заслужавате дори и да сте ЗАДНИК, а нещо по-университетско.

Няма коментари:

Публикуване на коментар