неделя, 9 януари 2011 г.

А ПИЕНЕТО ЩЕ СПРЕТЕ ЛИ, ЕВРЕИ?

Тези дни (седмица - седмица и нещо) си приложих един страшен алкохолен маратон. Особено след новата година, направо се омазах. Пия до 2:00, лягам в 3:00, ставам в 6:30-7:00 и потеглям за работа, а вечерта всичко се повтаря. Посетих едно от любимите ми места - айриш пъба на ул. Алабин и ми направи впечатление, че имаше много малко хора, 4 или 5, без значение. Чужденците също ги нямаше. На всяка маса имаше табелка "no smoking", вместо пепелник:

- А тук поне на бара пуши ли се?
- Не.
- Ами тогава ще си тръгваме.
- Чао, лека вечер.
- А, не, не ... сбогом по-точно.

Нложили били един тъп закон, който забранява пушенето в заведенията. Това го има в Европа, но ми е интересно, вие низки червеи, за какви се мислите, че да се правите на европейци. Аз лично не наблюдавам никакво европеизиране в тази родна кочина. Можело да се пуши само в заведения, в които има стъклени сепарета, нещо като аквариум, но не знам още кои ще ги третират като животни.

Кажете ми вие, непушачите, когато влезнете в заведение, в което се пуши, някой там задължава ли ви да си запалите цигара:

- Ама на нас ни пречи вашият дим.
- Аз не съм пушил цял живот. Чак когато бях на 17 открих насладата от този порок и смея да твърдя, че преди това цигареният дим въобще не ми е пречил.
- Лъжеш! Преиграваш!

Аз ли преигравам, мамка ви? Та вие се мислите за гъби, които поемат всичко. Мразя да ми пърдят, но няма кръчма "пърденето забранено". Но след като се наплюска някой дебелак и пуска на пресекулки газ, защото ако го изпусне наведнъж, ще се чуе такъв гърмеж, че всики ще се обърнат към него още преди да му сее срутила някоя греда от тавана на главата. Фините фъсни са с високо съдържание на смрад, а тая грамадна пупа е побрала пръдня колкото цяла паралелка в корейска ясла.

Правете си каквото искате. Вие губите клиент, който не лигави една бира цяла вечер, а клиент, който изпива 4-5 Guiness-a поне. Не ми казвайте да откажа цигарите, защото аз не ви казвам да ги започвате.

За да спрат хората да пушат, тия клатикурци им вдигат цените на цигарите. Знаете, че докато те са на пазара, ще има балъци като мен, които да лапат въдицата и да си ги купуват. Спрете да зареждате магазините с цигари. Като няма от къде да си купя, ще ги спра. Не очаквайте да започна да си свивам боклуци във вестник и да ги сецам.

И бас ловя, че тази цялата работа идва от евреите. Техният бог не им дава да къркат и пушат и тия содомити решили и ние да го духаме като тях. Ето, започна се от цигарите.

Заведения за непушачи - пълна порнография. Това е равносилно на "кръчма без алкохол". Направете си и един кенеф само. Да няма мъжки и женски. Можете да напишете на кенефа, че е за хермафродити. Тогава да снимате всеки, който посяга към дръжката и да му смеете.

Нямам нищо против непушачите, но те не са толкова силни консуматори, колкото съм аз и останалите с този порок.
Ползата от тази работа е, че няма да посещавам заведенията ви и това ще ми спести пари от надутите ви цени.
Не ме питайте защо пуша, защото за подобен въпрос заслужавате ритник в суратя. Прекалено известно е, че това е порок-навик, за който няма извинение и оправдание и няма да получите адекватен отговор. Бих ви казал, че никотинът е опиат, който едновременно успокоява нервите и събужда мозъчната активност. Това е факт, но не е това причината, поради която пуша. Не смея да твърдя, че съм по-умен от непушачите. Това го определя алкохолът, не цигарите. Ако ми наредят да избирам между цигарите и пиенето. Спирам цигарите. Няма да позволя да ми съсипете здравето, като ме накарате да остана трезвен.

Майната ви и бъдете здрави. На борда на Титаник никой не е бил болен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар