събота, 7 юли 2012 г.

ОТНОСНО 30-ТИ. БЕЗ ЛОШО.

Много ми е интересно тия хора нямат ли си бардаци или други места за развлечение, та трябва да се показват какво представляват. И аз си харесвам пениса, ама не го размятам в мола или пред децата. Мечтая за ден, когато ще се събудя диктатор на тая скапана държава и ще я приведа в приличен и чист вид от всяка гледна точка. В историята дори ще ме сравняват с личности - дяволи.
На този етап не ми пречат хомотата, но не съм нито съгласен, нито длъжен да им гледам дупетата аутдор. И понеже на мен това ми пречи, аз не трябва да минавам покрай мястото, дето е парадът. И поради независещи от мен обстоятелства, аз не мога да си извървя маршрута.

Но нека има парад. Щом толкова се натискат да става тема за скандали и спорове, нека има. Но защо не го направите на втори февруари? Тогава ще си опаковате голите задници в кожуси, а перхидролните и розови прически под дебели калпаци. Пък и ако ви изскочи протестант, не ще усетите приложеното насилие от него през дебелата си одежда.

Днес е денят на Рилския зелник, мамка му! Искам да ям зелник, а не да гледам педали!
София-Прайд, ю ду нот райд! Ду ю ую?
На втори февруари, ще им е по-гот да им направите парад. Ще лапат падащи от небето снежинки, ще си правят ангелчета в преспите, дето снегорините са направили по тротоарите, ще се пръскат със снежец и ще блещукат от капчиците като брокатени скулптури. А в тая жега какво се получава? Потни хомота! Компот от банани и жени борци.

Та изтъква се следното клише "Всеки може да бъде какъвто си иска", а в същото време забранявате педофилията. Наистина не мога да ви разбера. Всичко си има някакви граници. Дори аз не си позволявам разврат на публични места, независимо колко красив би изглеждал той.

Нека извадим извод. Не може да има расисти, не може да има серийни убийци, атентатори, терористи. Та хомо вечеринките предразполагат най-много към разврат. Напиват невинни хора, че да си ги сложат на челно място в оргийките си. Tа вие нямате лично пространство, то е обществено достъпно. Дори и аз с повече желание и една виагра мога да се включа и да нацепя няколко задника. Простете ме, ама това подстрекава младежта към идиотщина. А и посочените "професий" горе са равносилни с хомовщината според мен. Нито убийците, атентаторите, терористите, нито хомотата ми пречат, докато не стана тяхна жертва. След това нещата трябва да опрат до олово и смърт, хехе.

Накрая излиза, че мнозинството страда заради малцинствата. Мамка му, защо не съм диктатор. Ще се гордеете с мен и с мафията, която ще създам, та да сме си дружки. Щото какво е една държава без организирана престъпност? Трябва да има ин и ян. Няма да е тая калпава мафия, дето е сега. Една якудза ще ви е перфектна. Полулегална мафия, дето не позволява на тоя-оня да си разиграват кончето. С поръчкови убийства на лица, дето нямат място в парламента например. Наречете го крайно, грубо, неподходящо, ненужно или нехуманно, но това така ще затегне дисциплината, че тези паразитчета в момента, дето плачат за разстрел, ще си го получават, а няма да продължават да ядат от народа си. Дори тарторът на глутницата след като се наяде, оставя и на другите. А при тия няма наяждане, няма спиране.

Но когато стана диктатор, първото нещо, което ще сторя е да преместя хомопарада на втори февруари от 9 часа вечерта. Споменавал съм, че мразя демонстраций, а това е една шибана такава. Aйде да направим парад, че да се види колко сме жалки и как никой не ни обича, и ни забраняват да бъдем педали. Ама никой нищо не ви забранява. Oтидете на басейн, на планина и там в храстите шушу-мушу, джиджи-биджи, ала-бала. Ама да си чистите след вас, че ако намеря капут... мачете и разстрел после. Не щото сте хомо. Щото природата м ие по-скъпа.
Абе, що не направим парад на фен сайта на Чикатило например. Нали и те са хора. София-Прайд, вие сте едни ненаситни пролапсолизци! Пляк, пляк, замириса на лайна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар