вторник, 14 февруари 2012 г.

СТУДЕНО, А?

Отвратително време, отвратителна зима. "Зимата е красива...." - празня ви се на белия сняг и там другите красоти. Киша, лед, блек метъл на бял сняг... аре сиктир! Тва е само да си седиш вкъщи и да мааш злобарки. Да, ама писва. Не е като да постреляш с капси на някой селски събор или да изродиш броненосец.

На всичкото отгоре и празник било - Трифон, Валентин... Аз за тия съм писал миналата година. Вино не ми се пие, а Вальо Дей го празнуват некви влюбени, не разлюбени, хаха.

Ако другата зима ще е същата, предпочитам маите да са прави за края на света. А и като знам кво ни очаква дотогава... Пролет - пълно със жужащи насекоми, разгонени животни и хора. Ще се промъква на талази миризма на генитали и хормони.

После идва лятото. Тогава поне ще върви бирата. Обаче... жега смрад на пот, на пържено... въобще не ми се мисли, а и ще остарея с няква година. Голям кеф, няма що. Най-много някое пръдливо море да се заформи и пак да харча пари за алкохол и шкембе чорба.

Есен. Е тука, дето и да се изсереш, никой няма да забележи. Ама всеки ще те види как сереш, щото ще изпопада шумата и ще белее гъзът ти. И скапаният навик на хората да гледат как някой кендза в шубрака. Зор да му видят рунтавия гъз. Все едно пък техният не е толкова. Аз като пикая на открито, винаги ще има зяпач. Независимо по кое време на годината. Не ме притеснявате, ама не ви ли е тъпо така. Аз не гледам как си изпикавате и изсирате дечурлигата, дето ви падне. После, като настъпя някое бебешко лайно и смърди като на слон.

И пак идва баба Зима. Лайна под снега, лайна на снега.... "Хубав бял сняг" - яж жълт!

А и днеска си мислех, че е още януари, но се зарадвах, че е февруари. После пак ми стана гадно, че идва март. Аз по-голям педераст от баба Марта не знам. Толкова необяснимо се сменя климатът, че направо ми идва да напълня буркан с урина и да одавя гущер вътре. А те гадините са се скрили... Тогава ми идва да напълня буркан с урина и да го излея на някой на главата.

След баба Марта педераста идва един гей - Април. Това не е порно звезда или журналистката от костенурките нинджа. Това е геят Април. Сутринта камбаните ти стават на звънчета, на обяд се превръщат в мазни медузи, а вечерта пак стават на звънчета, ама напоени със светена вода. Става дума за мъда. Много ми е чудно цомбите как реагират тогава. Сигурно по същия начин. Та тогава ви препоръчвам, ако планирате през април да смучете цомба, направете го сутринта. Може и топките да ви се поотпуснат. Ако смятате да смучете топки, то вие сте един април! Ако сте жена... не смятам , че си прочела този пост до тук. Но все пак ги смучи по обяд, стига да ти съвпада с голямото междучасие.

Тук е моментът да споделя, че съм отвратен. Сякаш съм гледал кадри с тиквофили. Може ли ти да е*еш тиква, бе?! Извратеняк!

2 коментара: