четвъртък, 16 февруари 2012 г.

НАУКА! (да не повярваш)
Трезвен => отчаян. Въртят ми се страшно малоумни мисли. Ето една от тях:

Идиотщина за микробите. Те май измираха на около на 80С или 100С. Се в гъз! Има и някви хипертермофили, дето са способни дори да се възпризвеждат на 120С. Но да изтрепете всякакви такива микроби, бъдете сигурни, че сте го сторили при 150С.
На Меркурий тва е зимата, хаха. Там температурата варира от 150С до 480С. И значи ли това, че там е най-чисто? Може ли да кажеш след клизма "чист съм като Меркурий"?
НЕ!

Понеже на Венера температурата й на екватора достига 500С, тя трябва да е най-чистата. А как може да кажеш след клизма "чист съм като Венера" и някой (като мен) да сравни това с венерически заболявания?

Нали знаете, че ракети, совалки и там други работи, дето за са космоса, се изтрелват от екваториалната част на Земята, понеже там скоростта й на въртене е най-висока. Та много ми е чудно, ако се иззлобя там... ще хвърля ли над рекорда ми тука в стаята? Дали флуидите ми така ще изхвръкнат, че да сцепя монитора?

На Марс мога да онанирам при 27С ама при -133С ще има да си го търся свит и скрит в ломбагото. А и там разни марсоходи да ме шпионират.... аре нема смисъсл, а? Както са я разучили тая планета вече, няма и къде да се скрия там.

И сега излиза, че трябва да ходя и по газовите планети. Там дали мирише яко на пръц и на тръц? 'Баси!

Юпитер! Е те тука са цепеняците! И метан няма толкова, колкото очаквах. Значи номерът е да се науча да издържа на -140С и после става интересно. Тва нещо се завърта около оста си за 10 часа. Да му застана на екватора и да се изцепя... няма как да не пробия монитора. Ала докато стигна там, толкова ще съм насъбрал, че чак откат ще има при изтрела. И при тоя откат ще се засека с мъртвата си челяд от другата страна на планетата. И като ме прасне в главата, ще ми напълни мозъка със зъби. А и тоя вятър до 600 км/ч...

На Сатурн май пак са цепеняци. А и е кръстена на гръцкия бог на земеделието. Та си викам "я да засея нещо тука", ама се оказа, че е яко влажно и некомфортно. Аз съм дошъл кеф да си правя, а се оказва, че трябва да нося от ония гумените ботуши, дето се джапа в лайна с тях и да се боря с ветрове три пъти по-силни от тия на Юпитер. А и около тая планета много мистерий. Призрачни звуци, не знам си кво още. Иначе се върти бързо де, чак е сплескана бая. Изцепването ще е величествено и могъщо. Поне едно разбрах. Тоя голям пръстен е от лед и космически прах. А не е пръдня, както си мислех като малък, базирайки се на факта, че това е газова планета. И пак е някъв студ към -180С. Няма угодия за моята ...ИЯ.

Уран уж я водеха газова планета, ала се оказа леден гигант. Не си измислям, така е класифицирана. Обаче има повечко метан. И ми мирише на пръдня леко тука. Яко пръдня и яко амоняк. И температурата пада под -220С. Пенисът съвсем ми се загуби. Пикае ми се, а не мога да го намеря. Една вода не мога да пусна тука, какво остава за наследник. Обаче мога да отворя клиника. Като "гръмна с пушката", барутът ще е замръзнал и ще се запази за някое инвитро. Това, ще ме прощавате, ама е гениално! Само да си намеря пушката, мама му стара...

Е вече става прекалено. Нептун пак го водят леден гигант. Пак е към минус 220С и има яко метан. Посинял е целият Нептун от метан. Зверската пръдня, затворена в лед. Повече няма да съдя Рунти като пусне гълъбче. Тука ще хване да ме задуха и забуха един вятър с над 2000 км/ч. Да ми се свият моите планетки при минус 220С и после да ми се изпържи наденицата на 7000С, ако реша да отскоча до центъра е така за хляб примерно.

И след всичко това си задавам въпроса, защо ми е да обикалям планетите и да онанирам, като там няма интернет. Аз тука в метрото нямам обхват на телефона, а какво остава от там да влезна в някой торент сайт. То и тука скоро май ще е толкова невъзможен онанизмът...

Нали, бе! MuthafACTAs!

Няма коментари:

Публикуване на коментар