вторник, 8 март 2011 г.

ПРАЗНУВАХТЕ ЛИ?

Не празнувах. Напих се, но не бе това поводът.Смешно е да почитаме дата, на която падаме под руско робство. Нищо против руснаците, ама поне тука да бяха свикнали всички на водка.

Тук нашите патриоти се изпонапиват с метил и започват да се бият в гърдите колко велика им е била родината. Сякаш това има значение в днешно време. И като приключи това, търсят с кой да се сбият. Ако няма непознат за тях субект наоколо, който да изяде боя, започват да се налагат един друг. Мизерници! Откъдето и да се погледне, това си е един малък руски празник.
Изобретили ли сме самолет? Изобретили ли сме кола? Не, мамка му. Горди сме с това, че сме клали народите като диваци. Простете, но това не е повод за празник.

Ето ви и един друг празник. 8-ми март. Честват го жени. Денят е нещо като признание за успехите на жените в икономическата, политическата и обществената сфера. Тук в обществената сфера май бачкат само проститутките. Другите техни постижения са ми чужди. Борили се за равноправие. Ето, сега гласувате, получавате мъжки заплати за женски труд и наложихте полова дискриминация. "Секретарката ми трябва да е жена", "Търся продаваЧКА в антикварен магазин", "Кръчмата ми се нуждае от персонал - сервитьорки". Няма значение, че дори и да са с по четири ръце, всичките ще са леви. Мъжът рябва да рине лайната, а жената да му готви, чисти и шие дрехите. И какво се получава? Лайната са изринати, а мъжът ходи със скъсани чорапи и яде в закусвални. Искате от мен да почета подобно нещо? Майната ви!

Снощи бях в онзи айриш пъб- McCarthy. С един авер се бяхме подкарали и решихме да поцокаме там малко бира. Вече там се пуши и има много клиенти, хехе. Не съм си броил бирите, но по едно време отивам на бара да си направя поръчка за още една бира. Има едно момиче на бара. Представете си научен експеримент. Боксьор става учен и кръстосва крокодил, змия и виме. Получава се лоена топка. Не е красиво, но е много нафукано. Създанието каза:
- Няма да ти дам бира. Не съм длъжна да давам обяснения. Напуснете заведението, ако обичате.
Попитах управителя защо се случва това нещо. Той отиде да говори с нея и спомена "Ми не я знам, така е решила. Ела утре, ще ти сервира":
- Не. Няма да е утре, а ще е никога. Кажи на служителката си, че е кръстоска между крокодил, змия и цица.
После ме хвана яд, че не бях по-гаден. Да се заям с буцата. Не е длъжна да ми дава обяснение защо яде по два слона на закуска, или защо си инжектира тесто в задника. Но защо не ми дава бира, бе повече от длъжна да обясни.
Бих почел жени, които заслужават. Но подобни дрисли не заслужават никакво внимание. Няма да е лошо да ги препикават кучетата, но пак ще им е много.

Няма коментари:

Публикуване на коментар