неделя, 7 ноември 2010 г.

ЗА ЖАЛКИТЕ ХОРА МАЛКО 2

Абе, не мога да разбера, защо е пълно с хора, които не могат да се усетят, че дразнят, че пречат и че за жалки. А тези тяхни качества ги подтикват към някакво тяхно си самочувствие, което много помага да ти пребягат няколко мисли през главата и най-трайна да е тази, която обмисля ликвидиране на жалкия субект.

Дразнещи и не по-малко жалки типажи:

1. Първия тип, не знам как го наричате вие, но аз го определям като Селския Ебач. Това са някакви паляци, натрупали сексуален опит и парадират с това. "По мен пичетата много си падат, аз съм голям красавец, ама как еба, батеее...". Абсолютен фъсняр, който не се замисля над факта, че тези кобили, на които е вдигал краката, са не по-малко тъпи от него. На всичкото отгоре, винаги намесва пениса си в елементарния си хумор, който се опитва да използва като мъжки чар: "Дреме ми на кура.", "Яж ми кура.", "Ше те еба, бе." и т.н.
Като видят женичка, веднага омекват и започват да се държат мило. След като са я натъпкали или вече са създали връзка с момата, започва грубо отношонеие. Ако оная реши да се оплаче я на татко, я на батко и селският ебач отново омеква. Такова поведение аз наричам "Поведението на нерешителния гей". Първо се държи гей, после става мъж, а после пак гей и не може сам да се определи какъв е.

2. Начетените Копелдаци. Изчели тонове литература и си мислят, че много хора се опитват да са като тях. Обсъждат и писатели. Писателите са гадни червеи, които скрито се опитват да наложат мнението си (Това го казва Шрьодер, смятам, че е адски прав). Тези не осъзнават, че мозъкът им е завладян от измишльотини и се опитват да дават акъл на всичкото отгоре. Вие не дразните. Вие сте жалки. Винаги имате някакъв идол. Този художник, онзи писател, този не знам си какъв...."Оооох, подмокрям се". Знам. Нормално е. Децата също го правят. Те също живеят в измислен свят с дядо Коледа, великденски заек, баба Яга и т.н. Опитвате се да се държите нормално (да се изтъквате с разбиранията си, които сте прочели) и общо взето се държите путьовски.

3. Забавният Простак. Той нищо не разбира (или поне се прави, че това е така). Много е забавен, смятат го за пич и всичко това заради клишираните му шеги, които или са много тъпи, или са страшно демоде. Наричате го "простак в добрия смисъл". Аз го наричам само простак. Прекалява със самоиронията си и така постоянно се самоизтъква. На палячото му плащат да се прави на палячо. А ти защо го правиш?

4. Тъпанар. Много от вас употребяват думите "простак" и "тъпанар", но никой не се замисля за истинското им значение и дори не прави разлика между тези понятия. За простака вече казах в точка 3, че е неграмотен (ако сте персона от точка 2), полунеграмотен (гледано от точка 1) или не е достатъчно начетен (ако сте решили да го оправдавате). Тъпанари наричам тези, които са толкова тъпи, че не могат да измислят абсолютно нищо, което може да е в полза за тях или околните.

Има още много представители, но ще трябва да започна да издребнявам, а въобще не ми е до това.

ПС: Точка 4 е универсална. Тя може да бъде прибавена към точки 1,2 и 3, но е написана като отделна, за да не се повтарям през цялото време. Мразя хора, които казват едно нещо по 10 различни начина, мислейки си, че постоянно казват нещо ново.

Ако трудно възприемате написаното, прочетете обобщението.

ОБОБЩЕНИЕ:
Всички са тъпанари, но с различни характери. Тъпотията е основа и няма значение какво ще изградите отгоре, вие ще продължавате да дразните и пречите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар