сряда, 27 октомври 2010 г.

ХИГИЕНА = НУЛА



Най-отвратителното нещо в кенефите, дето съм виждал, са кошчетата за боклук. Влизаш в кенефа, той е чист, лъснат до блясък и до чинията е сложено кошче. То служи да си хвърляш хартиите в него. Дори и лайно, изсрано на капака, не би ме погнусило толкова.
Отивате по нужда. Измивате си старателно ръцете преди да извадите чучура, вадите го и пускте струя. Ако е студено излиза пара и ви блъска в лицето. При жените не знам как е. Сигурно изглежда сякаш им дими задникът.
Изпикавате се и си измивате ръцете отново, захващате салфетките да се избършете и отваряте кошчето да ги изхвърлите. А вътре разни хартии с говна, мензис, урина.... Вие сте гнусни и отвратителни. Защо карате хората след като си избършат дюзата и да си хвърлят хартиите там. Щял да ви се задръсти кенефът. Майната ви! Ако сте забелязали, тоалетната хартия е направена така, че да се разгражда от водата. Единственото нещо, което може да задръсти този клозет, е някое голямо говно, на което не сте му направили "пързалка".

"Пързалка на лайно" се прави, когато клефукът се е подал от задника и е готов да кльопне. Тогава пускате водата и говното отива там, където му е мястото.

Хартийте се хвърлят в клозета, мамка ви. Имате ли представа въобще колко зарази пълзят в това кошче. А дори и излизат от него. Точно това прави хигиената на минус, дори и в най-лъснатия кенеф.
Хартията е толкова мека, че някои производители прекаляват с това нейно качество. Прекаляват до такава степен, че хартията се къса и оставате с пръст в гъза, гледайки тъпо. Представям си в такъв случай, какво крие една натоката дама с огромен маникюр под ноктите си. Сигурно й кърви и задникът дори.
Маникюр с говно и кръв, който като нищо може да бъде декориран с някоя намачкана люспа от чушка или заклещена семка от диня.
Съвет:
Белете семките от тиква.

Не можах да не споделя това мое възмущение. Кошче, напълнено догоре с гняс, говна, урина, мензис, микроби и смрад.
Не знам защо го правите. Не ми го побира главата как не смятате това нещо за противно. Нима и вие сте толкова отвратителни, колкото съдържанието в кошчето? Най-вероятно да.

Няма коментари:

Публикуване на коментар