вторник, 12 октомври 2010 г.

ХАЙДЕ ДА ГОВОРИМ ГНУСНО

Няма как да заснема видео-материал, в който да ви покажа как трябва да говорите. По-точно как да произнасяте думи. Нужен ви е контрол над погледа. Когато наблягате на някоя дума, присвийте леко очи и изострете погледа си към нищото. Жестовете също са много важни, но не прекалявайте с тях като Тити Папазов. Когато стигнете до важната дума, трябва да покажете неприязън. Но най-силното оръжие в грубите изказвания са образност и креативност. Бъдете повече от образни и ако трябва, замествайте с думи, измислени от вас.

Например "тлъст сопол" е равносилно на "сополяк", но това "як" накрая придава и някаква представа, че тлъстият сопол е размазан на плочата и разплиснат.

Пърдеж е словосъчетание от "пръдня" и "гърмеж". За някой по-жалък нещастник можете да кажете, че е фъсня. Идва от "фъсс" и "пръдня". А някой още по-жалък може да го наречете "издрисък". Звучи като измъчена дришня, преобразувана в мъжки род. Всички знаете, че дриснята излиза с лют пърдеж и за секунди се изсипва залп от леща (надявам се, че не съм ви отвратил от лещата). А издрисъкът е жалък, защото той представлява последния напън и лежи самотен, захвърлен отстрани до кашата, към която принадлежи.
"Гъвкав дришльо" звучи като хилав хлапак, който се гърчи, плискайки дрисни и мажейки всичко с карамелена слуз. Това е за човек, който осира всичко без да го осъзнае, защото всичко се случва зад гърба му, но причината е той.

Наблюдавали сте и грозни вагини по снимки, по филми или на живо, може дори и да притежавате такива.
Шундроляк - идва от шундра и храсталак. На последна сричка гласната не е А, а Я за да придаде лека мазнотийка при изговарянето на тази дума. Предполагам, че вече сами се досещате, че шундроляк означава рунтава шундра с мазен и загладен косъм с тъмно-син отенък.
За лигава вагина може да кажете "сополана", "потна пържола" или:
- Майчице, шляпа на мазга..
Отказват ви анален секс:
- Та'а не ми дава да я мъ'ам в червътъ. (Не ще да й натъпча хемороида.)
Не искат да ви гълтат:
- Не дава да й гръмна в кратуната / да плисна в гушата (или "да гръмна в гушата").
Имате пълна свобода на словото.

Забелязали сте, че "ако" се използва за говно. То дори си има глагол "акам". За "говно" защо да няма? Кажете нещо от сорта:
- Затваряй си устата, че ще се изгОвня в нея.
А какво общо имат думите "кенеф" и "клозет" в цялата работа. Няма глаголи "кенефча" или "клозетя". Ето ви перфектни думи: пишкуар, пикалня, сердика, дрисница, говнилище....

И поетите ми се правят на голями новатори, но никъде няма да прочетете нещо от сорта:

"Седеше си мирно на стола и чегърташе с нокът сухия си спермолин от панталона. Изпод гъза му прохрупваше суха коричка, останала от сутрешните покушителни плисъци дрис. По едно време се наведе и започна да чопли някакви ранички между пръстите на краката си. Изпод гъза му се дочу изшвлякване и се досети, че потта е размекнала коричката...."

Изсърбайте я, мамка ви, какво чакате !!!!!!!!?

1 коментар:

  1. Сърбам, сърбам. Не се ослушвам и за миг.

    П.П. пратила съм ти едни ждуджета в необикновени взаимоотношения./страхотни писания си извъртял

    ОтговорИзтриване